De Klokkenmakerij

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Steenbergen - Steenbergen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

COMFORTABEL EN LUXUEUS
WONEN IN DE KLOKKENMAKERIJ
De tijd van je leven begint pas echt bij wonen in De Klokkenmakerij in Steenbergen. Stapt u straks één van de 14 luxueuze en comfortabele appartementen uit? Dan staat u niet alleen midden in de winkelstraat, maar ook midden in het leven. Haal brood bij de bakker in de straat, drink een kopje koffie bij het café om de hoek of doe snel de laatste boodschappen voor er bezoek langskomt. Om vervolgens thuis in alle rust te genieten op het ruime balkon uitkijkend op het besloten binnenterrein. De perfecte balans tussen het dynamische stadsleven én een rustige plek om thuis te komen.
14 EXCLUSIEVE EN DUURZAME
KOOPAPPARTEMENTEN
Midden in het centrum van Steenbergen vindt u straks de De Klokkenmakerij. Een chic nieuwbouwproject dat bestaat uit twee losse complexen met in totaal 14 energiezuinige en luxe koopappartementen. Eén gebouw bevindt zich aan de altijd gezellige Grote Kerkstraat en de ander aan de parallel gelegen Oostdam. Het besloten binnenterrein met eigen parkeerplekken verbindt de twee complexen met elkaar. Kijkt u straks vanuit de woonkamer de winkelstraat in of kiest u liever voor een wat rustiger uitzicht?
Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.deklokkenmakerij.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Klokkenmakerij
Woningen
15 van 15 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Steenbergen.

Aanmelden